Dönüşe Hazırlık Ofisinize Geri Dönüş Rehberi Sürüm 2.0

Dönüşe Hazırlık Ofisinize Geri Dönüş Rehberi Sürüm 2.0

FİZİKSEL ÇALIŞMA ALANINA DÖNÜŞ

Öngördüğümüz üzere, Nisan 2020’den bu güne, “Dönüşe Hazırlık: Ofisinize Geri Dönüş Rehberi 2020” yayınlandığından itibaren Cushman & Wakefield olarak fiziksel çalışma alanına geri dönüş hususunda en iyi yaklaşımlar üzerine yeni ve değerli bilgiler edindik. 2020’nin ilk yarısında pandeminin etkileri göz önünde bulundurulduğunda; ülkeden ülkeye, bölgeden bölgeye hatta bazen şehirlerin kendi içinde bile ofislere dönüş süreci ticari kuruluşlar için eşit şekilde değişkenlik göstermiştir.
Sonuç olarak bazı kuruluşlar geri dönüşe oldukça uzak bir noktada olurken, diğerleri de hala erken bir aşamadadır. Kuruluşunuzun yelpazenin neresinde bulunduğu fark etmeksizin, güncellenmiş bu Rehber, yatırımcıların ve kullanıcıların kendi kuruluşları için işe yarayacak en iyi planı geliştirmelerine yardımcı olmasının yanı sıra, birçok değerlendirme ve seçenek için önemli bir kaynak olmayı amaçlamaktadır.

Sürüm 2.0 Yenilikleri

Dünya çapında on binlerce evden çalışan insanların anket katılımı ve dünya genelindeki iş gücümüz ve ofislerimiz aracılığıyla müşterilerimizle süregelen çalışmalarımızın dahil olduğu birçok yerden elde ettiğimiz öngörüler ışığında yeni konuları rehbere eklemiş bulunmaktayız.
Ek olarak, daha iyi veri ve giderek büyüyen deneyimin doğrultusunda birtakım öneri ve etkenleri daha da geliştirdik ve eklemeler yaptık.

Yenilikler:

  • Hem bizim hem de bazı müşterilerimizin uyguladığı birtakım strateji ve faaliyetlerin örnekleri
  • Dünya genelinde 50.000’den fazla katılımcının yer aldığı XSF@home (Evde Metrekare Başına
    Deneyim) anketimizden eklenilen öngörüler
  • Yeni Bütüncül Çalışma Alanı Ekosistemi hakkında fikirlerimizi içeren genişletilmiş “Sırada Ne Var” bölümü

Raporu indirmek için tıklayın: Geri_DonuseHazırlık_Surum-2.0-pdf

Cushman & Wakefield Türkiye