İş Yaşamınızı Kolaylaştıracak Mobil Uygulamalar

İş Yaşamınızı Kolaylaştıracak Mobil Uygulamalar

Gelişen teknoloji sadece bilgiye erişme yöntemlerimizi değiştirmekle kalmadı, iş yapış şeklimizi ve alışkanlıklarımızı da kökten değiştirdi. Artık işlerimizi yoluna koyma konusunda masalar, sandalyeler, minik not defterlerinden daha bağımsızız. Cep telefonlarımız ve tabletlerimizle artık birçok işi istediğimiz yerden yürütme özgürlüğüne sahibiz. Gelin şimdi hep birlikte iş yaşamımızı daha verimli ve etkin hale getirmek için kullanabileceğimiz mobil uygulamalara göz atalım.

Evernote

Artık unuttuğunuz her şey için minik notlar yazmak zorunda değilsiniz. Evernote not alma, düzenleme ve arşivleme ihtiyaçlarınıza çok yönlü cevap verebilecek bir uygulama. İşinizi organize etmek için kullanabileceğiniz Evernote ile metin yazma, ses dosyalarınızı kaydetme, PDF, video gibi birçok biçimde notlar oluşturabilir, yazılı notlarınızı da sisteme aktarıp üzerine hatırlatıcı notlar alabilirsiniz. Aklınıza gelen her fikri kaydetmenin dışında fiş ve faturalarınızı da düzenleyebilirsiniz.

Evernote tüm cihazlarla senkronize bir şekilde çalışır, her cihazınızda işinize kaldığınız yerden devam etmenize olanak sağlar. Toplantı notları alabilir, bir fikir üzerinde beyin fırtınası yapabilir, birçok etkinliği planlayabilirsiniz. Bireysel kullanımız için Evernote Basic için ücretsiz üye olabilir, eğer ekip olarak kullanmak istiyorsanız Evernote  Business’a ayda 22 TL ücret ile sahip olabilirsiniz.

Trello

Trello dilediğiniz organizasyonu veya işi istediğiniz kişilerle beraber düzenlemenize olanak sağlayan, organizasyon süreci esnasında takımınızın ilerlemesini ve tüm fikirleri bir arada görebileceğiniz, fikirleri bir arada tutmak için renkli, görsel panolar oluşturmanıza olanak veren ücretsiz bir web tabanlı proje yönetimi uygulamasıdır.

Trello tüm cihazlarınızla senkronize çalışarak organizasyon süreçlerinizi daha basit ve keyifli hale getirmeye olanak sağlar. Projelerdeki ilerlemeleri anlık olarak görebilir, Google Drive ve Dropbox üzerinden dosya aktarımları yapabilirsiniz.  Ücretsiz üyelik ile sahip olabileceğiniz Trello’nun aynı zamanda yönetsel ihtiyaçlara cevap veren Business Class versiyonu da bulunuyor.

Toggl

Önceliklerin belirlenmesi ve zaman planı iş dünyasının olmazsa olmazları arasında yer alıyor. Eğer sizde böyle olduğunu düşünüyorsanız kendinizin ya da takımınızın verimini artırmak için Toggl’dan faydalanabilirsiniz.  Birçok farklı işi bir arada yürütenler için hangi projede ne kadar vakit harcadığını kestirmek zordur amal basit anlamda zaman takipçisi olan Toggl ile bu derdinizi sona erdirerek çalışma saatlerinizi daha verimli hale getirebilirsiniz. Toggl ile üstünde çalıştığınız projenize ne zaman başlayıp ne zaman çalışmayı bitirdiğinizi kaydedebilir, farklı projeleriniz için farklı renkler kullanarak ilerlemenizi takip edebilirsiniz.

MailChimp

Basitçe e-mail pazarlama aracı olarak nitelendirebileceğimiz MailChimp, istediğiniz alanda mail listesi oluşturma ve yönetme olanağı sağlar. Bununla beraber haber bilgilendirici metinler oluşturup gönderebilir, müşterilerinizi ve hedef kitlenizi haberdar edebilirsiniz. Özel mail şablonları oluşturabilir, e-maillerinizin etkinliği hakkında gelen raporlarla iyileştirmeler yapabilirsiniz. Küçükten büyüğe birçok işletmeden oluşan15 milyon kullanıcısı ile alanında en iyi araç olan MailChimp müşterilerinizle iletişim sağlamanızı ve daha fazla satış yapmanızı sağlayacak.

 

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir